Instint per compartir il.lusions

La Salvaje, Wedding Planner & Events

Descobreix més

Passió i qualitat per a una experiència única

La Salvatge crea casaments i esdeveniments amb encant, romanticisme i caràcter utilitzant materials i teixits naturals, gastronomia orgànica i un toc salvatge.

Apassionades, compromeses i eficaçes, Laia i Anabel és un tàndem creatiu i operatiu on talent, passió i experiència s'uneixen per donar forma a les teves idees.

La Laia prové del món dels esdeveniments corporatius. L'Anabel es divideix entre el món del maquillatge i l'estilisme per a, juntes, oferir-te un projecte sorprenent.

Casaments

“Interpretem totes les maneres de viure l'amor”

Gestió y Planificació

Nosaltres ens ocupem de tot, us ajudem a dissenyar i coordinar. Us assessorem i guiem en tot moment fins al més mínim detall.
Localització d'espais, decoració floral, estilisme, fotografia, disseny d'invitacions i papereria...tot el que necessiteu.

La felicitat dels nostres clients és la nostra més alta prioritat. Per garantir això, prenem un nombre limitat d'esdeveniments cada any, el que ens permet oferir el millor nivell de servei i qualitat.

Disseny i Escenificació

Ens encanta teixir elements de disseny d'alta qualitat i convertir-los en experiències personals. Així que si el que voleu és que el vostre casament llueixi única i autèntica deixeu-lo a les nostres mans, que amb molta cura i dedicació aconseguirem un escenari màgic.

Coordinació

Heu creat el vostre dia sols, ara us toca gaudir. Ens encarreguem de que tot surti com havieu planejat, som resolutives per fer front als imprevistos i seguir endavant amb el pla.

Events

“La creativitat comença en la recerca”

Creativitat i Passió

Cada d'esdeveniment és un repte i una explosió d'imaginació. Qualsevol motiu és bo per celebrar i perquè no, fer-ho salvatgement bonic. Si busques despertar emocions, explica'ns de què es tracta i comencem a crear-lo.

Inspira't

Comencem el teu projecte?

Truca'ns sense compromís, estarem encantades de comentar el teu projecte i oferir-te solucions

Contacta'ns