Cada un de nosaltres som una petita part de la natura.

A La Salvatge mantenim aquest equilibri en els nostres treballs perquè el natural mai deixi de ser-ho.

Amb aquesta base treballem en posar Ales als desitjos fins que a la cara es vegi reflectida la il·lusió que dóna una meta aconseguida, que no és altra que compartir un desig amb la nostra gent propera i créixer com natura que som, física i emocionalment.

Amb tot això aconseguim unir persones sinceres, creatives i coherents. Comptem amb col·laboradors molt compromesos.

Ens mimetizamos amb l'entorn i així vam aconseguir canviar la manera de mirar la vida. Tenim una sensibilitat especial cap a la sostenibilitat i el ressò.

Creem il·lusions en els espais, experiències sensorials on il·luminació, menjar, disseny i música van de la mà, triant la banda sonora del moment.

Practiquem el Mood Food, mengem sensacions i records. Sempre amb aquest toc selecte i personal.

Sempre estem atentes a l'homenatjat, els nuvis, al moment. D'aquí la frase "Benvingut al present" això ens fa sentir lliures i per què no? Inspirar.

Ens apassiona la naturalesa salvatge de les plantes i flors. Ens honra crear amb ella espais orgànics. Aquesta imperfecció que porta a la perfecció.

La Salvatge ha nascut per divertir i sorprendre. Compartir una part del camí. Amb ganes de rebre un somni i fer-lo realitat. Vols formar part de la tribu salvatge?